Sæt navn på

Fish n chips

Er alt i friture ikke bare lækkert??

Prøv lige at tjekke de her overdådige fish n chips🤩

– De er lavet af Mørksej, som er en fisk alle burde spise meget mere. Jeg synes den kan placere sig på samme podieplads som den dyre torsk, så det er en kæmpe anbefaling herfra.

Chipsene – ja de er altså ikke hjemmelavet denne gang, men en anden gang, skal I få opskriften på det 😉

INGREDIENSER:

2-3 personer

500 g. Mørksej (allerhelst af det gode rygstykke) Andet hvid fisk kan også bruges, f.eks. torsk

BEIGNETDEJ:

200 g. hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
Sort peber
30 cl. øl

TARTARSAUCE:

1 dl mayonnaise
1 dl neutral yoghurt
2 spsk finthakkede kapers
4 finthakkede cornichoner
1 tsk dijonsennep
Citronsaft
Purløg

SÅDAN GØR DU:

I en skål blander du mel, bagepulver og salt.
Tilsæt dernæst øl i melblandingen og rør det sammen.
Det er vigtigt at dejen bliver rørt godt sammen.
Kom dejen på køl og lad den hvile i cirka 30 minutter.

Bland mayonaise, yoghurt og sennep sammen. Hak cornichoner, kapers og persille meget fint og tilsæt purløg. Smag til med citronsaft.

Varm frituren op til 180 grader.

Dyp stykker af fisk i beignetdejen, lad dem dryppe lidt af, og kom dem i frituren og lad dem stege gyldne i ca 3-4 min.

Drys med flagesalt og server dem straks sammen med fritterne og tartarsaucen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt navn på