Kyllingeburger

Sæt navn på

:Sponsoreret af byhappyme:

📸På vej i vuggestue🧡

Der er stadig sommerferiestemning hos de fleste. Hos os er hverdagen stille og rolig igang igen og lillepigen, som fornyligt har rundet det første år, er tilbage i vuggestue.
En vuggestue, som vi er ekstremt glade for 🙂 Det varmer en pædagog/mors hjerte, at hun ikke skal bekymre sig om, hvordan hendes egen lille størrelse har det, når jeg nu selv passer andres børn.

Og netop det, at jeg selv arbejder inde for branchen, giver mig både en masse fordele, men så sandelig også større krav til, hvordan jeg vil være som forældre. Her må jeg bare sige, at hvis man vil lette arbejdet og give pædagogerne mulighed for mere af den gode kvalitetstid sammen med børnene, så kan du som forældre gør din del;

– Bl.a. ved at sætte navn på dit barns ting.

For hold nu op, hvor kan man bruge lang tid på, at piske rundt og lede efter; den rigtige sut, forhøre samtlige kollegaer om det nu er lille Emirs bluse, eller om det er Jakobs og hvem der ejer den her lille bøtte med blommer i?

Heldigvis oplever jeg, at der er mange forældre, som er rigtig gode til at sætte navn på børnenes ting, og derfor er det en kæphest for mig at få sat navn på samtlige ting og derfor er jeg en meget flittig bruger af Byhappymes fantastiske gode navnemærker, sutter og nu også bestik.

Se med her….

 

📸Produkter fra byhappyme

“Hvem ejer den her sut”?😳

Sutterne med navn er bare geniale, mest fordi det bare ser pisse godt ud, at det er integreret i sutten og ikke er et krøllet klistermærke eller en grim sprittuschstreg. Og når man er i vuggestue, er det bare alfa omega, at der er navn på sutten.

Og ved du hvad, 3 stk. Bibs De Lux-sutter med navn til 90,00 kr. Det er dælme en god pris.

Man kan også få Bibs Supreme, Canpol, Nip, Avent og flere andre mærker. Og ja så kan du frit designe med navn og logo. Mega hyggeligt 🙂 (Her er et direkte link til den pakke vi har)

– “Eller den her lille bøtte”?🤯

Endnu bedre er navnemærkerne!!!

📸Byhappyme navnemærker

Min tanke var “arrgh – kan de nu også holde til både opvaskemaskine, vaskemaskine og til at blive tumlet??” – og ja det kan de. Vores datter startede i vuggestue tilbage i maj måned og samtlige mærker sidder stadig perfekt, på både madkasse og tøj, efter mange vaske.

Tilbage til det med at lette pædagogens arbejde, så; “Hey kære forældre”– sæt navn på alle små bøtter, tøj og overtøj, for hold nu op hvor kan man bruge meget tid på at lede. Og når mærkerne er I sådan en kvalitet, at man ikke skal skifte dem ud konstant, så er der nærmest ingen undskyldning.

📸Lige nu er der 20% på navnemærkerne.

Et er pædagogsnak og hvad der kan lette hverdagens hektiske og praktiske gøremål, noget er;

 

– “Hvor finder man en børnegaffel der ikke er for store”???🍴

Vi har netop modtaget det fineste bestik  fra byhappyme, med indgraveret navn 🙂 Ofte synes jeg at det bestik vi har kigget på, der er gaflen så stor, at den nærmest er på størrelse med en almindelig voksengaffel. Mellemrummet i mellem takkerne er stort og det er svært, at få små bidder til at sidde fast.

Men det er bestik er simpelthen så fint – og ikke for stort.

Der er et sæt med dyr (and, sommerfugl, fisk og kanin) og et andet sæt med ens bamser. Og så kan man få det i æske, i enten lyserød eller blå.

Og så kan du personliggøre det, ved at indgravere navn i, hvilket er inkluderet i prisen.

Bestikket koster normalt 299 kr., men er lige nu spare man 15% og står derfor til 255 kr.  og du kan finde det ved at klikke her – Børnebestik.

Der er desuden flere gavepakker, som lige nu er på tilbud. F.eks. :

Direkte link her – Gavepakker 

Og nå ja – så kan man altså ikke få for meget bestik, selvom vi gik og troede at vi sagtens kunne nøjes med et sæt, for vi kunne jo bare lige vaske det op i hånden, efter hvert måltid. Meeen – det ved vi jo alle sammen godt, ikke kommer til at ske 😅

Så jeg tænker, at man ikke skal være nervøs for, at forære det i gave også selvom det er indgraveret og hvis barnet skulle være så heldig at få flere sæt. Man kan ikke få mange – tror jeg 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingeburger