Sengekurv (Opskrift og bestilling)

Open sandwich m. oksekød, estragonmayo og sprøde kartoffelchips

MUMS, MUMS, MUMS, MUMS, MUMS………….

Jeg kunne bliver ved!

Altså rester, det behøver bestemt ikke være kedeligt. OVERHOVEDET!

Det her er simpelthen for lækkert!

– Prøv det!

Anedote: Du har fået en steg lørdag aften, du har en kold rest tilbage. Du har måske også æg og brød fra weekend-morgenmaden og ja, kartofler har man for det meste. Så mangler du næsten kun frisk estragon, så er den der:

– VERDENS BEDSTE SANDWICH!!

INGREDIENCER:

(2 personer/ 4 open sandwichs)

Resten af en oksesteg (culotte, cuvette, eller lign.)
4 stykker brød
1 bage kartoffel
1 æggeblomme
1/2 tsk. dijonsennep
Neutral olie
Brøndkarse
Frisk estragon
Salt og peber

SÅDAN GØR DU:

Du skal selvfølgelig have en færdig steg 😉 Se opskriften på tilberedning af steg i sous vide her.

Skrald kartoflen og riv dem på et mandolinjern, så det blive helt tynde strimler.
Fordel dem ud på et vistestykke og lad dem tørre, imens du laver det næste.
– OBS! Pas på de ikke ligger for længe, for så blive de brune, når de får ilt.

Estragon-mayoen:

Kom æggeblommen i en skål, tilsæt salt, sennep, og begynd at pisk. Kom olien i lidt efter lidt, imens du pisker godt. Forsæt med olien, til du har en stiv mayo.
Hak den friske estragon og kom den i. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Skyl brøndkarsen og rist brødet.

Det sidste du skal tilberede er de sprøde kartoffelchips:

Tænd frituren på 180 grader og fritere dem til de er gyldne.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrullen og giv dem salt.

Nu skal der bare anrettes.

Og nu har du verdens bedste open sandwich 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sengekurv (Opskrift og bestilling)