Babylegetøj

Cuvette i sous vide

Vi vælger cuvette i stedet for culotte, udelukkende kun fordi den er billigere og kødet bliver præcis lige så godt, når du bruger en sous vide.

Mange vælger culotte, fremfor cuvette, fordi det er et mere reelt stykke kød. Cuvetten kan godt have mere struktur i kødet, lidt sener eller lign. Det er selvfølgelig også derfor den er billigere.

Ca. 11 timer

INGREDIENCER

Cuvettesteg
Hvidløg
Krydderurter
Salt og peber

SÅDAN GØR DU:

Du kan med fordel vakuumere den med salt, peber, hvidløg og krydderurter. F.eks timian eller rosmarin.

En cuvette på ca. 1500 g. skal have 10 timer i sous viden, på 55 grader.

Derefter skal den steges af på panden eller grillen.

Husk at lade den hvile, inden du skære den. Minimum 15 min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babylegetøj