Kanelsnegle

Hønsesalat

Øj hvor vi elsker hønsesalat! Vi spiser det i weekenden til frokost, som nem aftensmad, til påskefrokost og hvornår lejligheden ellers byder sig.

Her får du opskriften på vores hønsesalat, som egentlig er inspireret af svigermors.

INGREDIENCER:

Ca. 300 g. kogt kylling (Mængden er ikke så vigtig)
1/2 – 1 pakke bacon (afhængig af hvor store baconelskere i er)
2 æg
1 stængel frisk bladselleri
70 g. mandler
3 spsk. creme friche 18%
3 spsk. mayonnaise
2 tsk. paprika
Salt
Peber

SÅDAN GØR DU:

Tilbered de ingredienser som skal det. Dvs. steg baconen. Når den er kølet lidt af, hakker du den i små stykker. Kog æggene i 9 min., pil dem og skær den i små tern. Smut mandlerne og hak også dem helt fint.

Skyl bladsellerien godt, og skær den i små tern.

Bland cremefraiche, mayonnaise, paprika og smag til med salt og peber.

Kom derefter, den pillede kogte kylling, bacon, æg, mandler, bladselleri i og rør det hele sammen.

Færdig 🙂

Du kan servere den på f.eks. et stykke rugbrød, flutes eller i en croissant.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle