Kylling i karry

Crispy fiskeburger

Crispy pankopaneret fiskeburger med bønne/avokado guacamole

Det er svært at overgå klassikeren – bøf, ost, bacon, sennep, ketchup, rødløg osv. MEN – man kan måske varierer det lidt og her er et godt godt eksempel.

Lækker briochebolle, men pankopaneret torsk, bønne/avokado guacamole og salsa.

INGREDIENSER

(4 små burger)

Briocheboller
ca. 200 g torsk eller anden hvid fisk
Grov panko
1 æg
Lidt mel
2 avokodo
100 g edamame bønner
1 fed hvisløg
Citron
Hjertesalat
Salsa
Salt og peber

SÅDAN GØR DU:

Start med at tænd frituren på 180 grader.

Derefter kan du begynde på guacamolen:
Tø edamame bønner op og kom dem i en skål. Del avokadoerne og fjern stenene og kom dem op til bønnerne. Tyk et fed hvidløg i og blend. Jeg bruger en stavblender. Smag til med lidt citron og salt og peber. Så er den færdig.

Panere nu fisken. Skær den ud i en passende størrelse. Vend dem i mel (med salt og peber), dernæst et pisket æg og til sidst panko. Fritere dem i ca. 5 min. eller til de er gyldne.

Skyl salaten og lun bollerne.

Og så er det bare at samle burgeren 🙂

(Smør bollerne med salsaen)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i karry